Diputació Barcelona. Àrea de territori i sostenibilitat. Xarxa de Parcs Naturals.
Obra Social La Caixa
 
 

La font del Frare (Montseny)

Ruta del montseny

Durada: 30 minuts. Distància: 1,1 km

El Parc Natural del Montseny ofereix un entorn encisador, ple de riqueses naturals i culturals. Us convidem a realitzar un petit recorregut circular pel parc fent diferents parades per copsar la diversitat natural que us ofereix.


Mostra La font del Frare (Montseny) en un mapa més gran
 

Ruta en PDF

Es tracta d’un recorregut senzill, amb molts elements per descobrir i per fer sense presses.

L’inici de la ruta és al Centre d’Informació Can Casades, situat a la vall de Santa Fe, des d’on surt un camí pavimentat en direcció est que travessa la zona enjardinada. El camí tomba cap al nord-oest per passar entremig d’una freixeneda fins arribar a la riera de Santa Fe. Passeu la riera per sobre un pont de fusta de castanyer i creueu uns antics camps de fruiters. Si alceu el cap, veureu al fons un cim, les Agudes, i estareu a punt d’entrar en una magnífica fageda. Una vegada dins del bosc, només caldrà recórrer uns 200 metres per arribar a la font del Frare. Quan hagueu recuperat forces, podeu tornar a Can Casades seguint el camí pavimentat.

 

Ruta sonora

Si no us heu descarregat els arxius, podeu accedir a la pàgina web www.woices.com per fer la ruta a través d’una audioguia.

 

Geo Ruta

A través d’un joc, podreu localitzar un tresor amagat en un punt de l’itinerari. Per trobar-lo, heu de resoldre un seguit de pistes fent servir el vostre enginy i amb el suport d’un dispositiu GPS.

Les respostes de les preguntes que teniu a continuació us portaran a obtenir les coordenades corresponents al lloc on hi ha amagat el tresor. Algunes respostes les trobareu a la web de la Diputació de Barcelona, www.diba.cat/parcsn/montseny, i d’altres les obtindreu quan us desplaceu pel parc. Un cop tingueu la resposta, trobareu les coordenades del tresor omplint la fórmula correctament.

També podeu trobar aquestes pistes a la pàgina oficial de la geocerca: www.geocatching.com.

Molta sort!